De beste elektrische scooter kopen of vergelijken Limburg,Nuth

De beste elektrische scooter kopen in Nuth

Nederland is een van de nieuwste Europese landen die getuige is van de golf van groene elektrische scooters ook wel bekend als e-scooters op de wegen. Dit heeft ertoe geleid dat grote namen in de VS zoals Lime en Bird ons land zijn binnengekomen.

Terwijl de Nederlandse regering in Den-Haag van de kar naar de elektrische scooters zijn overgestapt, zijn er enkele wettelijke beperkingen. Welnu, elektrische scooters mogen alleen op fietspaden worden gebruikt, mits deze beschikbaar zijn of op de wegen als er geen fietspad is. Deze mogen echter niet op trottoirs worden gebruikt.

Dat is niet alles! De maximumsnelheid is 20 km / u en de rijders dienen minimaal 14 jaar oud te zijn. Hoewel het dragen van een helm niet verplicht is, wordt het ten zeerste aangeraden om er een te dragen. En eindelijk is de wettelijke limiet voor drinken dezelfde als voor andere automobilisten.

Omdat de elektrische scooters geleidelijk de wegen van Nuth veroveren, hebben we hier vijf populaire elektrische scooter (e-scootermerken) uitgekozen die in de stad actief zijn. Elk van deze services heeft zijn eigen app en werkt op een eenvoudige en duidelijke manier. Ook leer je de kosten kennen die je moet betalen om deze e-scooters (elektrische scooter) te gebruiken.

Circ

Oprichters: Lukasz Gadowski, Carlos Bhola
Financiering: € 55 miljoen
Waardering: € 220 miljoen – € 330 miljoen
Jaar van oprichting: 2018

Waarom het een hot topic is: de in Berlijn gevestigde micro-mobility startup Flash werd in juni omgedoopt tot Circ . Na de naamsverandering wil Circ uitbreiden naar nieuwe markten. Het bedrijf levert persoonlijke lichtgewicht elektrische voertuigen aan uw pendelaars, bespaart tijd en minimaliseert de CO2-uitstoot.

Om Circ elektrische scooters te gebruiken, moet je de gratis Android- of iOS-app downloaden en een account aanmaken. Vervolgens moet u op de kaart een e-scooter in de buurt vinden en deze ontgrendelen via de app. Zodra uw vereiste is vervuld, kunt u de e-scooter in een veilig tempo parkeren en vergrendelen via de app. In de meeste Europese steden kost Circ € 1,00 per ontgrendeling en € 0,20 per minuut. De kosten worden op de kaart weergegeven voordat u de scooter ontgrendelt.

Tier

Oprichters: Julian Blessin, Lawrence Leuschner, Matthias Laug
Financiering: € 27 miljoen
Waardering: € 100 miljoen – € 150 miljoen
Oprichtingsjaar: 2018

Waarom Tier hot is: Duits elektrische scooter (e-scooter) startup Tier van plan om elektrische scooters te bieden op huurbasis voor last-km connectiviteit. Tier en MVG sloegen de handen ineen om meer dan 1.500 e-scooters te leveren in de stad München. Om een ​​Tier e-scooter te ontgrendelen, moet u de Tier-app downloaden, een scooter bij u in de buurt zoeken en deze scannen of erop tikken om deze te ontgrendelen. De kosten om te ontgrendelen zijn € 1 per rit en € 0,19 per minuut in Nuth.

Lime

Oprichters: Brad Bao, Toby Sun
Financiering: € 706 miljoen
Waardering: $ 2,4 miljard
Jaar van oprichting: 2017

Waarom het zo`n populair bedrijf is: Lime is een verhuurbedrijf voor elektrische scooters dat in veel steden in Europa actief is. Aanvankelijk begon het met Parijs en breidde het geleidelijk uit naar andere steden in Europa, waaronder Nuth. Je kunt een Lime elektrische scooter boeken door de app te downloaden en een vloot van slimme fietsen en scooters van dezelfde te ontgrendelen. Je kunt een e-scooter ontgrendelen voor € 1, – per rit en € 0,20 per minuut.

Voi

Oprichters: Douglas Stark, Filip Lindvall, Fredrik Hjelm
Financiering: € 76,4 miljoen
Waardering: $ 120 miljoen – $ 180 miljoen
Oprichtingsjaar: 2018

Waarom het bedrijf zo populair is: VOI Technology, gevestigd in Zweden, heeft zijn betaalbare en duurzame elektrische scooteroplossing gelanceerd in verschillende Europese steden, waaronder Nuth, Limburg enz. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het heeft meer dan 150.000 geregistreerde gebruikers en is van plan ook uit te breiden naar Frankrijk en Italië.

Voi kost € 1,00 per ontgrendeling en € 0,15 per minuut. Net als de andere services, moet je om Voi elektrische scooters te gebruiken de app downloaden, een Voi zoeken en deze ontgrendelen om te beginnen met rijden. En u kunt hem zo parkeren dat hij auto’s, deuropeningen, poorten of voetgangers niet stoort.

Bird

Oprichters: Travis VanderZanden
Financiering: € 377 miljoen
Waardering: $ 2,5 miljard
Jaar van oprichting: 2017

Waarom Bird zo populair is: het Amerikaanse Bird is een bedrijf dat last-mile elektrische voertuigen deelt en betaalbare en milieuvriendelijke transportoplossingen aanbiedt aan zijn gebruikersgemeenschappen. Bird biedt dockless elektrische scooters aan en de service werkt via een app . Eind augustus van dit jaar betrad Bird de Nederlandse markt door zijn diensten te lanceren in Nuth.

De mobiele app laat zien waar scooters in de buurt van Nuth beschikbaar zijn, zodat gebruikers een elektrische scooter kunnen lokaliseren en de rit kunnen starten door de QR-code te scannen. Interessant is dat de app ook de batterijduur van de scooter en locatie laat zien met behulp van GPS. De kosten zijn hetzelfde als Voi gebruikers € 1 in rekening brengt om een ​​Bird-scooter te ontgrendelen en € 0,15 per minuut.

Circ - De beste elektrische scooter kopen Nuth in %%currentyear%%

Beste elektrische scooter kopen Nuth

koop vandaag nog de beste elektrische scooter in Nuth Koop jouw e-scooter of nieuwe scooter kopen bij riva-scooters.nl